Foto Fluvius is Marc van Beek

Kwaliteit en gedrevenheid

Marc de fotograaf van Beek

Klein begonnen, maar sinds begin 2016 fulltime met mijn passie fotografie aan de slag. Werkend in mijn eigen studioruimte in Best of op lokatie, neem ik nog de tijd om een foto te maken. Naast het fotograferen zelf besteed ik voldoende tijd om een fotoshoot met mijn klant voor te bereiden, nadien uit te werken en tussen de shoots door om erover te lezen en te leren. Ik zoek naar de mooiste foto's en laatste technieken, en probeer die mij eigen te maken, zodat ik mijn klant wat extra's kan bieden.

Het verbindend element in mijn fotografie is de mens. Ik fotografeer mensen als onderwerp, voor mensen die mij een opdracht gunnen, of met andere mensen om samen met  dit leuke werk bezig te zijn en van elkaar te leren. Een mooie en goede foto is het doel, maar het hele proces om daartoe te komen en er samen aan te werken vind ik net zo leuk. 

Bel of e-mail mij voor een prachtig portret of bruidsreportage - in de studio of op een locatie naar keuze. Ik maak portretten voor alle soorten media - drukwerk, fotoafdrukken en digitaal voor social-media als LinkedIn, Facebook enzovoort.  

Gespecialiseerd in sportfotografie, waaronder vooral fitness, en compositiefoto's, waarbij achtergronden worden geplaatst achter studioportretten voor een surrealistisch en aantrekkelijk resultaat. 

Ik ontvang je graag in mijn ruime en zeer complete fotostudio waar het ook gewoon heel erg leuk is om in samen te werken.

Graag tot ziens!
Marc van Beek

 

Video: Studio Best


Wat anderen van mij vinden

Ik zou je zeker aanraden bij mijn vrienden voor het maken van een portfolio. Je zegt: in mijn licht ziet iedereen er mooi uit en dat heb ik zeker zelf ook zo ervaren.
— Mayte Haenen
Marc, je stelde me erg op mijn gemak tijdens de shoot en gaf goede aanwijzingen. Hierdoor straal ik op de foto’s en heb ik een tevreden en zelfverzekerd gevoel, naast de berg met mooie foto’s!
— Laura Thijssens

Een kijkje achter de schermen

Meer video's op mijn Youtubekanaal.