Bedrijfsfotografie

Uw gezicht, uw bedrijf, uw medewerkers en uw producten zet ik aantrekkelijk in beeld. Vanzelfsprekend gebeurt dat op uw locatie, altijd met een frisse zonnige uitstraling en passend bij de verwachtingen van uw klant.

Deze beelden zijn uitstekend geschikt voor websites, brochures, advertenties en social media. En omdat ze ook de juiste sfeer en inzet van uw medewerkers laten zien hebben ze een veel grotere meerwaarde dan bijvoorbeeld stockfoto’s die veel minder mensen aanspreken, of zelfs een vertekend beeld geven van de werkelijkheid.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van beelden met de nadruk op menselijke interactie en waarbij een vriendelijke sfeer en het creëeren van een fijn gevoel richting de kijker de nadruk heeft. Vooral wanneer fysiek contact aan de orde is, zoals in bedrijfstakken als zorg en gezondheid (fitness, fysiotherapie), kan het zeer geruststellend werken wanneer de (toekomstig) cliënt al kan zien hoe ontwapenend de behandeling is en hoe vriendelijk en deskundig de medewerker is.

In deze bedrijfstakken heb ik specifiek ervaring: Diagnostisch medische centra, fysiotherapiepraktijken, fitness-scholen, onderwijsinstellingen en technische bedrijven.

Hoe werkt het

  • Tijdens een vrijblijvend gesprek bepalen we samen het doel en welke beelden daarvoor nodig zijn.

  • We maken een planning met behulp van een door mij aangeleverd sjabloon, met tips en handvatten.

  • U zorgt dat u, uw medewerkers en eventueel model-cliënten beschikbaar zijn op de dag van de fotosessie. Indien u geen model-cliënten kunt of wilt regelen, dan kan ik dat voor u doen, net als de vrijwaringsverklaringen.

  • Op de dag van de fotosessie kom ik met mijn apparatuur, zet alles klaar en werk volgens de afgesproken planning. Zowel de personen als de gehele ruimtes licht ik mooi uit.

  • Binnen 48h ontvangt u een verborgen internetlink waarop alle gemaakte foto’s kunt zien, en waaruit u uw voorkeur selecteert voor uitwerking.

  • Binnen 10 dagen ontvangt u mijn voorstel voor de uitgewerkte foto’s via en vervolgens de hele fotoserie na uw akkoord.