Bedrijfsvideo

Een goede videoproductie hoeft geen groot project te zijn. Ik heb een aantal snel te realiseren videoproducten voor u voorbereid die kosteneffectief te realiseren zijn, voor elke boodschap, op elke locatie.

Types

Onderstaande types van videocompilaties zijn slechts voorbeelden en ruim aanpasbaar. De rode draad is echter dat de video’s kort en krachtig zijn, voorzien van grafische elementen, hoge kwaliteit audio, ondertitels en opgenomen op de door u gewenste locatie.

Veelal wordt gebruikt gemaakt van uzelf of een van uw medewerkers als spreker of acteur, samen of los van collega’s of klanten.

Acteren of inspreken moeilijk? Zeker niet met mijn coachende aanpak, geduld en technische hulpmiddelen zoals bijv. een teleprompter (autocue). Ik haal het beste uit iedereen!

Socialmedia

Dit is een product tegen een scherp tarief om veel en vaak te kunnen variëren op socialmedia, om zo meer volgers te informeren over uw producten, diensten of aanbiedingen. Een zeer korte presentatie met een vaste of scrollende achtergrondfoto (of video) die na de opnames van de presentator via nabewerking wordt ingemonteerd (greenscreen). Sterk voor korte video’s van 10 - 30 seconden. Natuurlijk inclusief uitstekend geluid en, omdat het voor social media is, mét ondertitels, thumbnails en een snelle oplevering.

Bedrijfsfilm

Gefilmd op uw gewenste locatie, met een bepaald thema, boodschap of product. Na goed overleg wordt hier gewerkt met een script, medewerkers als acteurs, mogelijkheid tot ondertiteling, editing en afwerking met grafische elementen.

Boven: Ambassadeursvideo, o.a. met Guus Meeuwis, stockbeelden, losse ondertitels en muzieklicentie-afspraken.

Website-versie muziekstudenten Fontys (lang)

Socialmedia-versie/teaser met ondertitels (kort)

Boven: Fontys Hogeschool Pabo-video met presentaties die afgewisseld worden door sfeerbeelden. Video gemaakt t.b.v. persbericht over subsidie-ontvangst voor deze opleiding.

Instructievideo

Een instructievideo wordt opgenomen volgens een strak en precies script, zodat elke handeling correct in beeld wordt gebracht. De opnames gebeuren in het bijzijn van specialisten die meekijken en direct bijsturen waar nodig.

Boven: Instructievideo voor DvU, met een script van ong. 80 punten. Tijdcode toegevoegd in deze controleversie.

Presentatie

Een zg. talking head kan een boodschap vaak duidelijker overbrengen dan een stuk tekst. Iets langere versies kunnen gebruikt worden als bijvoorbeeld welkomstwoord van de directeur, een uitleg over bepaalde bedrijfsdelen of het geven van uitleg over een bepaald product of dienst.

  • Gefilmd op uw locatie, met de aanwezige achtergrond.

  • Gefilmd voor een zg. greenscreen, waarbij de achtergrond een digitale compositie vormt.


Geinteresseerd?

Of een specifieke idee? Neem dan direct contact met mij op zodat we uw wensen geheel vrijblijvend kunnen bespreken.