• oirschot
 • Netherlands

Op een pittoreske en rustige locatie in het bos in de omgeving van Oirschot (tussen Tilburg en Eindhoven), krijg je de kans om van maar liefst drie Aerial Dancers te fotograferen die samen met jou de mooiste poses en bewegingen laten zien zodat jij ze op hun best kunt vastleggen. Een echt unieke kans om in direct contact met de dansers de foto’s te maken die jij het mooist vindt.

Aerial dance is een dansvorm waarbij de dansers veelal aan doeken hangen en daar mooie bewegingen en poses in doen. Voor voldoende variatie wordt er met verschillende kleuren en materialen gewerkt. Hier een impressie van wat het is, uit een voorgaande keer.

FotoFluvius-CarmenJulieBatsheva-20190518-001.jpg

Wat gaan we doen

Naast de mogelijkheid om de dansers in het bos te fotograferen krijg je als deelnemer de kans om echt met ze samen te werken. Jij denkt na over licht, compositie en en complete plaatje, en zij over poses en bewegingen. In meer of minder overleg, net waar jij behoefte aan hebt, kun je de dansers hun gang laten gaan met wat zij hebben voorbereid, of samen nadenken over de best mogelijke resultaten. Moeilijk? Nee toch? Want je bent niet alleen en kun je altijd overleggen en leren van de andere fotografen ter plaatse.

FotoFluvius-CarmenJulieBatsheva-20190518-015.jpg

We werken van vroeg in de avond tot (na) zonsondergang. Dat betekent dat we met laagstaand natuurlijk licht kunnen werken, met tegenlicht, en als het nog iets donkerder wordt met flitslicht of continulicht. Je mag hiervoor je eigen materialen meenemen, of gebruik maken van het kunstlicht dat ik voor je meeneem.

Wat neem je mee

 • Je camera, de lens die je hebt of fijn vindt, volle batterijen en een leeg geheugenkaartje. Een lange lens (70mm of langer) raad ik in ieder geval aan, maar vergeet ook je groothoek niet.

 • Statieven en eigen lampen mag, en er is voldoende ruimte om daarmee te werken. De eventuele loopafstanden zijn kort (max 50m). Er is geen elektra-aansluiting ter plaatse.

 • Een auto om er te komen is onontbeerlijk als je niet in Oirschot woont.

 • Je goede humeur en je creativiteit.

Wie, wat, waar en wat kost het

 • Gemeente Oirschot, bosgebied. Precieze startplek hoor je na aanmelding.

 • Gratis parkeren, direct bij onze werklocatie.

 • Iedereen kan meedoen. Geen voorkennis nodig.

 • Deze unieke ervaring kost slechts Euro 99, incl. BTW + vijf van je beste foto’s voor de dansers.

 • Het is van 19.00h tot ong. 22.00h.

 • Er zijn drie dansers en maximaal 8 deelnemers, dus genoeg tijd voor foto's voor iedereen.

 • Bij echt slecht weer hebben we een reservedag gepland, te weten 11 augustus 2019. Hou die dus ook vrij.

Op de voorgrond de drie danseressen Julie, Betsheva en Carmen.

Op de voorgrond de drie danseressen Julie, Betsheva en Carmen.

Aanmelden

Heb je er al zin in? Meld je dan direct aan door onderstaande gegevens in te vullen. Je ontvangt dan vrijblijvend de aanmeld- en betaalinformatie per email. Pas na betaling en een bevestigingsmail ligt je inschrijving vast.
Lees ook even de algemene voorwaarden.

Naam *
Naam

Heb je nog vragen? Neem even contact op via whatsapp (+31 6 285 36 129) of email contact@fotofluvius.nl

Ik zie je graag op 27 juli !
Marc van Beek

FotoFluvius-CarmenJulieBatsheva-20190518-010.jpg