personal-fitness-veldhoven_29835529023_o.jpg
fontys-student_43016043632_o.jpg
karsten_42302300594_o.jpg
GroepsfotoKLEIN-20190603-001.jpg
ads-avondshoot-3-aug_43147790374_o.jpg
personal-fitness-veldhoven_29835529023_o.jpg

Zakelijke beelden


SCROLL DOWN

Zakelijke beelden


 

Foto en video

- Gespecialiseerd in interactie tussen mensen, met een lichte, frisse uitstraling -

Foto Fluvius staat voor

 • Actief meedenken over uw beoogde doelen en uitstraling.

 • Meedenkend en ontzorgend bij het hele proces.

 • Snelle inzage in gemaakte foto’s, snelle oplevering van eindproducten.

 • Transparante prijzen, vooraf geheel bekend dus geen verrassingen achteraf.

 • Scherpe prijsafspraken voor terugkerend werk.

Aan het werk.

Aan het werk.

Ik ben vooral goed in het maken van aansprekende beelden van mensen die het naar hun zin hebben, plezier in het werk, en met elkaar. Dat is het verbindend element dat uw klanten echt aanspreekt. In de praktijk betekent dat de beelden door middel van enscenering en coaching van de geportretteerden gemaakt worden, terwijl de uitstraling toch heel natuurlijk en ad-hoc blijft.

Mijn recente opdrachtgevers komen vooral uit de bedrijfstakken gezondheidszorg, onderwijs en techniek, waarbij specifiek: fitness- en gezondheidsstudio’s, medische instellingen, fysiotherapieprijktijken en hogescholen. Zit u in een andere bedrijfstak? Geen probleem - waar nodig leer ik bij en en leef ik mij in in uw klantverwachtingen.


Producten

julia_42119653755_o.jpg

Zakelijk portret

Onmisbaar voor elke professional voor op het CV, Linkedin, website of jaarverslag. Met de juiste coaching komt u ook overtuigend en aansprekend over. In de studio in Best of op uw locatie.

LisaOnherkenbaar-20190522-001.jpg

Bedrijfsfotografie

Uw gezicht, uw bedrijf, uw medewerkers en producten aantrekkelijk en interactief in beeld, vanzelfsprekend op uw locatie.

 
GroepsfotoKLEIN-20190603-001.jpg

Teamfoto’s

De gezichten van een bedrijf spreekt zo veel meer aan en zorgt voor herkenbaarheid richting uw klanten. Ik maak individuele portretten, vaste groepsfoto’s of combineerbaar uit losse beelden.

Bedrijfsvideo

Eenvoudig en professioneel zijn hier de sleutelwoorden voor een pakkend videoportret, een instructievideo, bedrijfsrondleiding of korte presentatie.

 

fontys-student_43016043632_o.jpg

Zakelijk portret


Zakelijk portret


 
 

Zakelijk portret

Een goed zakelijk portret is onmisbaar voor de huidige communicatiemiddelen en uitingen. Of het nu Linked-in, de contactpagina op uw website, of op uw CV is, een goede foto die vertrouwen en expertise uitstraalt, én vriendelijk en benaderbaar overkomt, benadrukt uw persoonlijke waarde.

Naar keuze maak ik uw portret in een herkenbare omgeving op uw locatie, of tegen een egale achtergrond zoals wit of grijs. De eerste is meer geschikt voor wat grotere toepassingen zoals websites en drukwerk, waarbij ook de context, de werkomgeving of het ‘verhaaltje’ meer uitgelicht wordt. De tweede, met directe focus op uw persoon, past beter bij kleinformaat-toepassingen zoals Linked-in of in een email-handtekening.

We nemen ruim de tijd voor het maken van één of meerdere portretten tijdens een enkele sessie. Ik heb me al verdiept in uw expertise of functie en zorg dat het plaatje klopt. Natuurlijk begrijp ik heel goed dat de meeste mensen niet regelmatig voor de camera staan en daarom zorg ik dat u geheel ontspannen bent, u live meekijkt met de resultaten tot nu toe, vertrouwen opbouwt, zodat we samen stap voor stap naar het beste resultaat werken.

FotoFluvius-FontysKarstenVink-20180618-002.jpg

Omgevingsportret

Een beeld met iets meer verhaal omdat er een achtergrond in beeld is. Hier: Jonge uitvinder.

csm_jan_hensen-2013-11-drukwerk-006_01_a1fcc42124.jpg

Zakelijk portret

Zakelijk, doch vriendelijk en benaderbaar.
Hier: Universitair professor.

Hoe werkt het

 1. We overleggen samen wat u wilt en nodig hebt aan portretmateriaal.

 2. Ik kom volgens afspraak naar uw locatie, of u komt naar de studio in Best, bij Eindhoven

 3. Van iedereen kan ik een aantrekkelijk en aansprekend portret maken door middel van coaching.

 4. Kijk direct mee met de tussenresultaten zodat we tijdes de sessie steeds kunnen verbeteren.

 5. Binnen 24h zelf online kiezen uit de ruime hoeveelheid gemaakte foto’s via een geheime link.

 6. Uw keuze gedetailleerd uitgewerkt tot een realistisch beeld, inclusief retouching van niet-permanente oneffenheden.

 7. Visagie en haarstyling beschikbaar.

Neem vrijblijvend contact op en ik kom zo snel mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken.

 
karsten_42302300594_o.jpg

Bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotografie


 
 

Bedrijfsfotografie

Uw gezicht, uw bedrijf, uw medewerkers en uw producten zet ik aantrekkelijk in beeld. Vanzelfsprekend gebeurt dat op uw locatie, altijd met een frisse zonnige uitstraling en passend bij de verwachtingen van uw klant.

Deze beelden zijn uitstekend geschikt voor websites, brochures, advertenties en social media. En omdat ze ook de juiste sfeer en inzet van uw medewerkers laten zien hebben ze een veel grotere meerwaarde dan bijvoorbeeld stockfoto’s die veel minder mensen aanspreken, of zelfs een vertekend beeld geven van de werkelijkheid.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van beelden met de nadruk op menselijke interactie en waarbij een vriendelijke sfeer en het creëeren van een fijn gevoel richting de kijker de nadruk heeft. Vooral wanneer fysiek contact aan de orde is, zoals in bedrijfstakken als zorg en gezondheid (fitness, fysiotherapie), kan het zeer geruststellend werken wanneer de (toekomstig) cliënt al kan zien hoe ontwapenend de behandeling is en hoe vriendelijk en deskundig de medewerker is.

In deze bedrijfstakken heb ik specifiek ervaring: Diagnostisch medische centra, fysiotherapiepraktijken, fitness-scholen, onderwijsinstellingen en technische bedrijven.

Hoe werkt het

 • Tijdens een vrijblijvend gesprek bepalen we samen het doel en welke beelden daarvoor nodig zijn.

 • We maken een planning met behulp van een door mij aangeleverd sjabloon, met tips en handvatten.

 • U zorgt dat u, uw medewerkers en eventueel model-cliënten beschikbaar zijn op de dag van de fotosessie. Indien u geen model-cliënten kunt of wilt regelen, dan kan ik dat voor u doen, net als de vrijwaringsverklaringen.

 • Op de dag van de fotosessie kom ik met mijn apparatuur, zet alles klaar en werk volgens de afgesproken planning. Zowel de personen als de gehele ruimtes licht ik mooi uit.

 • Binnen 48h ontvangt u een verborgen internetlink waarop alle gemaakte foto’s kunt zien, en waaruit u uw voorkeur selecteert voor uitwerking.

 • Binnen 10 dagen ontvangt u mijn voorstel voor de uitgewerkte foto’s via en vervolgens de hele fotoserie na uw akkoord.

 
GroepsfotoKLEIN-20190603-001.jpg

Teamfoto's


Teamfoto's


 
 

Teamfoto’s

Er zijn verschillende redenen om representatieve teamfoto’s van uw medewerkers te laten maken. Het werkt drempelverlagend voor uw cliënten om het gezicht bij een naam te zien en geeft een uniforme professionele uitstraling aan uw bedrijf op uw website, drukwerk en andere media.

Mijn stijl is zakelijk, maar ik geloof sterk in los en vriendelijk. Om dit te bereiken neem ik dan ook even de tijd en stel mensen op hun gemak door te vertellen wat we gaan doen en geef ze tips voor een goede houding en uitstraling. Meekijken tijdens de opnames is vanzelfsprekend en het volgende teamlid is pas aan de beurt zodra de huidige tevreden is met het resultaat.

Voor een rustig beeld adviseer ik om de portretten tegen een egale lichte achtergrond te maken, maar het kan ook een aanwezige achtergrond zijn. Vrijstaand gemaakte portretten zijn trouwens op een te kiezen nieuwe achtergrond te plaatsen of kunnen worden samengesteld tot een flexibele groepsfoto. Deze laatste is vooral handig voor bedrijven en instellingen met een groter verloop in de samenstelling van het team. Er is dan gemakkelijk later iemand toe te voegen of te verwijderen.

MozaiekPortret4x4-1.jpg

Hoe werkt het

 1. De fotograaf komt op uw locatie met mini-studio en lichte achterwand, of u laat uw medewerkers naar de studio in Best komen.

 2. Per teamlid wordt een ruim aantal foto’s gemaakt, in de afgesproken stijl, kleding en uitstraling. Keuze uit hoofd-en-schouders en/of ten voeten uit.

 3. De opdrachtgever kiest de gewenste foto‘s uit via een online link die binnen 24h geleverd wordt.

 4. De foto’s worden tot in detail uitgewerkt, kleurgecorrigeerd en eventueel vrijstaand gemaakt.

 5. Oplevering binnen één week mogelijk.

 6. Vaste prijsafspraken over het maken van extra foto’s bij een nieuwe medewerker en het creëeren van een nieuwe samengestelde foto.

aan-het-werk_27929991948_o.jpg
aan-het-werk_41797958621_o.jpg
 
ads-avondshoot-3-aug_43147790374_o.jpg

Bedrijfsvideo


Bedrijfsvideo


 
 

Bedrijfsvideo

Een goede videoproductie hoeft geen groot project te zijn. Ik heb een aantal snel te realiseren videoproducten voor u voorbereid die kosteneffectief te realiseren zijn, voor elke boodschap, op elke locatie.

Types

Onderstaande types van videocompilaties zijn slechts voorbeelden en ruim aanpasbaar. De rode draad is echter dat de video’s kort en krachtig zijn, voorzien van grafische elementen, hoge kwaliteit audio, ondertitels en opgenomen op de door u gewenste locatie.

Veelal wordt gebruikt gemaakt van uzelf of een van uw medewerkers als spreker of acteur, samen of los van collega’s of klanten.

Acteren of inspreken moeilijk? Zeker niet met mijn coachende aanpak, geduld en technische hulpmiddelen zoals bijv. een teleprompter (autocue). Ik haal het beste uit iedereen!

Socialmedia

Dit is een product tegen een scherp tarief om veel en vaak te kunnen variëren op socialmedia, om zo meer volgers te informeren over uw producten, diensten of aanbiedingen. Een zeer korte presentatie met een vaste of scrollende achtergrondfoto (of video) die na de opnames van de presentator via nabewerking wordt ingemonteerd (greenscreen). Sterk voor korte video’s van 10 - 30 seconden. Natuurlijk inclusief uitstekend geluid en, omdat het voor social media is, mét ondertitels, thumbnails en een snelle oplevering.

Bedrijfsfilm

Gefilmd op uw gewenste locatie, met een bepaald thema, boodschap of product. Na goed overleg wordt hier gewerkt met een script, medewerkers als acteurs, mogelijkheid tot ondertiteling, editing en afwerking met grafische elementen.

Boven: Ambassadeursvideo, o.a. met Guus Meeuwis, stockbeelden, losse ondertitels en muzieklicentie-afspraken.

Website-versie muziekstudenten Fontys (lang)

Socialmedia-versie/teaser met ondertitels (kort)

Boven: Fontys Hogeschool Pabo-video met presentaties die afgewisseld worden door sfeerbeelden. Video gemaakt t.b.v. persbericht over subsidie-ontvangst voor deze opleiding.

Instructievideo

Een instructievideo wordt opgenomen volgens een strak en precies script, zodat elke handeling correct in beeld wordt gebracht. De opnames gebeuren in het bijzijn van specialisten die meekijken en direct bijsturen waar nodig.

Boven: Instructievideo voor DvU, met een script van ong. 80 punten. Tijdcode toegevoegd in deze controleversie.

Presentatie

Een zg. talking head kan een boodschap vaak duidelijker overbrengen dan een stuk tekst. Iets langere versies kunnen gebruikt worden als bijvoorbeeld welkomstwoord van de directeur, een uitleg over bepaalde bedrijfsdelen of het geven van uitleg over een bepaald product of dienst.

 • Gefilmd op uw locatie, met de aanwezige achtergrond.

 • Gefilmd voor een zg. greenscreen, waarbij de achtergrond een digitale compositie vormt.


Geinteresseerd?

Of een specifieke idee? Neem dan direct contact met mij op zodat we uw wensen geheel vrijblijvend kunnen bespreken.