Foto en video

- Gespecialiseerd in interactie tussen mensen, met een lichte, frisse uitstraling -

Foto Fluvius staat voor

  • Actief meedenken over uw beoogde doelen en uitstraling.

  • Meedenkend en ontzorgend bij het hele proces.

  • Snelle inzage in gemaakte foto’s, snelle oplevering van eindproducten.

  • Transparante prijzen, vooraf geheel bekend dus geen verrassingen achteraf.

  • Scherpe prijsafspraken voor terugkerend werk.

Aan het werk.

Aan het werk.

Ik ben vooral goed in het maken van aansprekende beelden van mensen die het naar hun zin hebben, plezier in het werk, en met elkaar. Dat is het verbindend element dat uw klanten echt aanspreekt. In de praktijk betekent dat de beelden door middel van enscenering en coaching van de geportretteerden gemaakt worden, terwijl de uitstraling toch heel natuurlijk en ad-hoc blijft.

Mijn recente opdrachtgevers komen vooral uit de bedrijfstakken gezondheidszorg, onderwijs en techniek, waarbij specifiek: fitness- en gezondheidsstudio’s, medische instellingen, fysiotherapieprijktijken en hogescholen. Zit u in een andere bedrijfstak? Geen probleem - waar nodig leer ik bij en en leef ik mij in in uw klantverwachtingen.


Producten

julia_42119653755_o.jpg

Zakelijk portret

Onmisbaar voor elke professional voor op het CV, Linkedin, website of jaarverslag. Met de juiste coaching komt u ook overtuigend en aansprekend over. In de studio in Best of op uw locatie.

LisaOnherkenbaar-20190522-001.jpg

Bedrijfsfotografie

Uw gezicht, uw bedrijf, uw medewerkers en producten aantrekkelijk en interactief in beeld, vanzelfsprekend op uw locatie.

 
GroepsfotoKLEIN-20190603-001.jpg

Teamfoto’s

De gezichten van een bedrijf spreekt zo veel meer aan en zorgt voor herkenbaarheid richting uw klanten. Ik maak individuele portretten, vaste groepsfoto’s of combineerbaar uit losse beelden.

Bedrijfsvideo

Eenvoudig en professioneel zijn hier de sleutelwoorden voor een pakkend videoportret, een instructievideo, bedrijfsrondleiding of korte presentatie.