Zandbak

Kies uw stijl

Vrijstaand op wit

De meest gebruikte toepassing voor het tonen van producten in webshops. Geeft een rustig en uniform beeld en nodigt uit tot aankoop. 

De productfoto’s worden standaard vrijstaand geleverd, inclusief een handige direct bruikbare versie op een witte achtergrond, of de kleur van uw huisstijl. Voor staande producten wordt een subtiele schaduw toegevoegd zodat het product niet zweeft. 

 • Op wit
 • Vrijstaand
 • Met/zonder schaduw
 • Op achtergrond naar keuze

Creatief en styling

Met extra styling en creatieve oplossingen valt uw product nog meer op. Uitgesproken bruikbaar voor voorpagina’s (hero’s), verpakkingen en drukwerk. 

 • Website hero’s
 • Reclameposters
 • Packshots
 • Verpakkingen
 • Drukwerk

Met model / invisible man

Prijs uw product aan met een aantrekkelijk model. Denk aan kleding, sieraden of bijvoorbeeld een gadget.

 • Kleding
 • Cosmetica
 • Handmodel
 • Invisible man

Video en animatie

Verkoop meer met bewegende beelden.  Laat uw klanten uw producten van alle kanten bekijken via eigen interactie of laat de features of productervaring vertellen door een expert of klant.

 • Video
 • Interactief 3D
 • Animaties
 • Presentaties / reviews
Zakelijke profielfoto hospitality

Profielfoto's

Linked-in, CV en Social Media.
Uw gezicht voor optimale herkenbaarheid versterkt vertrouwen en klantbinding.

Techniekstudenten robotica - FotoFluvius

Sfeerbeelden

Sfeerbeelden en teamfoto's.
Bouw een band op met uw klanten door de mensen in uw bedrijf het verhaal te vertellen.

Mozaiek van teamleden.

Teamfoto's

Linked-in, CV en Social Media
Uw gezicht voor optimale herkenbaarheid, versterkt vertrouwen en klantbinding.

Product op achtergrond

Productfoto's

Vrijstaand, gestyled, met en zonder achtergrond, 360 graden beelden, invisible man, animaties, video en meer.

Bedrijfsbeelden

Sfeerbeelden en teamfoto's.
Bouw een band op met uw klanten door de mensen in uw bedrijf het verhaal te vertellen.

Previous
Next

Bedrijfsbeelden

Sfeerbeelden en teamfoto's.
Bouw een band op met uw klanten door de mensen in uw bedrijf het verhaal te vertellen.

Previous
Next

Bedrijfsbeelden

Sfeerbeelden en teamfoto's.
Bouw een band op met uw klanten door de mensen in uw bedrijf het verhaal te vertellen.

Previous
Next

Producten

Vrijstaand, gestyled, met en zonder achtergrond, 360 graden beelden, invisible man, animaties, video en meer.

Previous
Next

Mensen

Foto’s met mensen

Productfotografie overleg

1. Kennismaking

Een goede samenwerking levert nu eenmaal de beste resultaten. Ik maak graag kennis met u, ook voor geheel vrijblijvende besprekingen over uw ideeën en plannen.

Productfotografie bespreking van de doelen.

2. Bespreking van uw doelen

Ik hoor graag wat uw doelen zijn zodat we samen de beste oplossing kunnen bedenken, resultaten en kosten. In een briefingdocument leggen we vast hoe de beelden worden gemaakt.

Productfotografie voorbereiding fotoshoot.

3. Voorbereiding

U zorgt ervoor dat de producten binnen mijn handbereik komen, in de studio in Best, of bij u op locatie. Eventueel uit- en inpakken stemmen we af, alsook verdere logistiek, inclusief naamgeving van de op te leveren bestanden.

Productfotografie tijdens de fotosessie.

4. Fotosessie

Voor veel webshop-sessies is een briefing vooraf voldoende voor het bepalen van de productstyling. Bij meer creatieve of complexere producten en opstellingen werk ik graag met u als opdrachtgever samen tijdens de shoot.

Productfotografie selectie van de foto's.

5. Selectie en uitwerking

Na de shoot, en dit kan al heel snel, krijgt u de complete set van foto's die gemaakt zijn ter inzage via een weblink. Via uw computer of smartphone selecteert u eenvoudig welke beelden ik mag uitwerken.

Productfotografie oplevering van de foto's.

6. Oplevering

Standaard na 10 dagen, of een andere na afspraak, worden de beelden opgeleverd via een weblink. Natuurlijk zijn de foto's in een hoge resolutie voor uw archief, en een kleinere om direct op uw site toe te passen.

Ik vertel u niets nieuws dat goede professioneel uitziende productfoto’s de aandacht naar uw klanten vergroot en u daarmee meer verkoopt. Een investering die zichzelf terugverdient en u tevens het fotografiewerk uit handen neemt. 

Studio en aantallen
In mijn studio in Best of bij u op locatie maak ik haarscherpe, perfect uitgelichte, kleurechte beelden die vervolgens in een hoge resolutie aan u wordt opgeleverd. Ik ben geheel ingericht op het opbouwen van een studio op  locatie en kan dus overal terecht. Van enkele stuks tot grote hoeveelheden, van klein tot groot en van strak en duidelijk tot creatief en complex kunt u bij mij terecht. 

Kosteneffectief
Om kosteneffectief te kunnen werken moet zowel de voorbereiding, als uitvoering , als nabewerking goed in balans zijn. Ik werk daarom proactief mee met uw plannen en planning.  Standaard worden foto’s vrijstaand opgeleverd en op verzoek lever ik zelfs de bronbestanden (Photoshop) zodat u later ook zelf aanpassingen kunt doen zonder mij te hoeven bellen. 

Hier ben ik goed in
Waar ik mij vooral mee onderscheid is mijn vrijblijvende en altijd gratis sparringtijd bij u op kantoor over het realiseren van uw doelen met de meeste kosteneffectieve beeldoplossing. Daarnaast ontzorg ik u zo veel mogelijk bij het maken van de beelden met bijvoorbeeld de organisatie,  krijgt u direct inzage in de gemaakte beelden en lever ik de eindresultaten snel op, ook in het weekend. En ik lever een grote diversiteit op aan types beelden, van vrijstaande foto’s tot complete video-animaties.