Profielfoto's

Maak een goede indruk

Of het nu de eerste indruk is of een volgende, een goede profielfoto hoort bij uw goede verhaal, product of dienst.

Zakelijk portret student - FotoFluvius

Kom professioneel over

Een breed uitgedragen verzorgde professionele uitstraling werkt drempelverlagend en vertrouwenverhogend.

Zakelijk portret man - FotoFluvius

Bouw vertrouwen op

Mensen houden van transparantie. Openheid en zien met wie ze communiceren laat het vertrouwen toenemen en gemakkelijker tot aankoop overgaan.

Zakelikj portret vrouw - FotoFluvius

Wordt benaderbaar

Na persoonlijk contact wordt de conversiefactor nog groter omdat er aan een relatie wordt gewerkt. Zorg dus dat het geen enkele moeite kost om even contact op te nemen voor een vraag, uitleg of een offerte.

Profielfoto's team

Straal vriendelijkheid uit

Laat dat zien in een goed beeld van u en in uw medewerkers. Bouw aan uw credits en uw gunfactor.

Gebruik je profielfoto

CV en Contact-pagina

Het CV is bij uitstek uw visitekaartje en een actuele, nette en representatieve foto is daarom heel belangrijk. Hij valt beter op en spreekt meer aan bij potentiële nieuwe werkgevers, waardoor de kans aanzienlijk wordt vergroot om uitgenodigd te worden voor een gesprek. Hetzelfde geldt voor die persoonlijke herkenbaarheid op website of jaarverslag. 

Social media

Of het nu om een CV, Linkedin, website of jaarverslag gaat, een goede profielfoto is natuurlijk een must. Toegespitst op uw functie of de uitstraling van uw team. Met mijn geduldige en duidelijke coaching komt iedereen overtuigend en aansprekend over. Ook u!
Opnames zijn in de studio in Best of op uw locatie met een mobiele studio. Opgeleverd naar keuze in helder wit of bijvoorbeeld de karakteristieke achtergrond van uw bedrijf.

Drukwerk en Reclame

Toegespitst op uw functie of de uitstraling van uw team. Met mijn geduldige en duidelijke coaching komt iedereen overtuigend en aansprekend over. Ook u!

Kies de fotolocatie

Studio in Eindhoven

Kies voor de rust en het comfort van de huisstudio van FotoFluvius voor jouw profielfotosessie. Geen afleidingen en direct op een groot scherm zien hoe de serie die we maken stap voor staop steeds beter wordt. 
Met alle faciliteiten waaronder kleedkamer, makeuptafel, kledingrek en zithoek. 

StudioBest ligt direct aan de snelweg A2 (N2) aan de westzijde van Eindhoven, op industrieterrein De Hurk.

Op uw locatie

Uw bedrijf als achtergrond, of als u niet naar de studio kunt komen, dan kom ik met mijn mobiele studio naar u. 

Waar u wilt

Het maken van foto’s buiten of op een openbare locatie zijn natuurlijk ook mogelijk en heeft zo zijn charmes door de interessante passende omgeving.

Zo werkt het

Voorbereiding, kleding, stijl

Deze foto wordt dé eyecatcher voor CV of social media, dus het is belangrijk om daar voldoende aandacht aan te besteden. Vooraf overleggen we over de stijl en de uitstraling zodat die optimaal past bij uw functie en het gebruik van het beeld.

Tijdens de shoot

Een rustig en vriendelijk ontvangst met uitleg over wat we gaan doen helpt om te ontspannen tijdens de shoot. We nemen de tijd die we nodig hebben om tot het beste resultaat te komen. U kunt direct op een groot scherm meekijken, meebeslissen en kiezen van de gewenste beelden.

Iedereen blijft plakken​

Met mijn geduldige en duidelijke coaching komt iedereen overtuigend en aansprekend over. Ook u!

Oplevering

Ontvang binnen 24h een link naar afgeschermde webpagina waar alle gemaakte foto’s te zien zijn. Kies al tijdens de shoot of achteraf online welke foto’s ik in detail voor u mag uitwerken voor de eindoplevering.

Kies de achtergrond

Standaard zijn profielfoto’s op helder wit voor die frisse uitstraling die het ook goed doet als de foto erg klein is zoals op social media-platforms. U kunt ook kiezen voor een neutrale andere kleur, een kleur uit de kleding of juist contrasterend. Een subtiele beton-, doek- of papieren structuur zijn ook mogelijk, net als andere grafische elementen zoals logo’s.

Klaar voor een betere indruk?

Neem nu contact op

Foto Fluvius - Marc van Beek
30 / 100