Profiel foto's

Bepaal de sfeer en zet de toon
Aantrekkelijk door menselijke interactie.
Geloofwaardig door geduldige coaching
Previous
Next

Maak een goede indruk

Of het nu de eerste indruk is of een volgende, een goede profielfoto hoort bij uw goede verhaal, product of dienst.

Zakelijk portret student - FotoFluvius

Kom professioneel over

Een breed uitgedragen verzorgde professionele uitstraling werkt drempelverlagend en vertrouwenverhogend.

Zakelijk portret man - FotoFluvius

Bouw vertrouwen op

Mensen houden van transparantie. Openheid en zien met wie ze communiceren laat het vertrouwen toenemen en gemakkelijker tot aankoop overgaan.

Zakelikj portret vrouw - FotoFluvius

Wordt benaderbaar

Na persoonlijk contact wordt de conversiefactor nog groter omdat er aan een relatie wordt gewerkt. Zorg dus dat het geen enkele moeite kost om even contact op te nemen voor een vraag, uitleg of een offerte.

Profielfoto's team

Straal vriendelijkheid uit

Laat dat zien in een goed beeld van u en in uw medewerkers. Bouw aan uw credits en uw gunfactor.

Gebruik je profielfoto

CV en Contact-pagina

Je CV is je visitekaartje en een actuele, nette en representatieve foto spreekt veel meer aan bij je potentiele nieuwe werkgever dan zonder, en vergroot je kans om uitgenodigd te worden op een gesprek. Hetzelfde geldt voor die persoonlijke herkenbaarheid en het vergroten van de gun-factor op de website of jaarverslag. 

Social media

of Of het nu om een CV, Linkedin, website of jaarverslag gaat, een goede profielfoto is een must. Toegespitst op uw functie of de uitstraling van uw team. Met mijn geduldige en duidelijke coaching komt iedereen overtuigend en aansprekend over. Ook u!
Opnames zijn in de studio in Best of op uw locatie met een mobiele studio. Opgeleverd naar keuze in helder wit of bijvoorbeeld de karakteristieke achtergrond van uw bedrijf.

Drukwerk en Reclame

Toegespitst op uw functie of de uitstraling van uw team. Met mijn geduldige en duidelijke coaching komt iedereen overtuigend en aansprekend over. Ook u!

Kies de fotolocatie

Fotostudio in Best (NB)

Kies voor de rust en het comfort van de huisstudio van FotoFluvius voor jouw profielfotosessie. Geen afleidingen en direct op een groot scherm zien hoe de serie die we maken stap voor staop steeds beter wordt. 
Met alle faciliteiten waaronder kleedkamer, makeuptafel, kledingrek en zithoek. 

StudioBest ligt direct aan de snelwegen aan de noordzijde van Eindhoven (Best Batadorp).

Op jouw locatie

Voor een meer herkenbare achtergrond, of als u niet naar de studio kunt komen, dan kom ik met mijn mobiele studio naar u!

Waar jij wilt

Het maken van foto’s buiten of op een openbare locatie zijn ook mogelijk en heeft ook zo zijn charmes door de interessante omgeving. Maar het heeft ook zijn uitdagingen, dus adviseer ik meestal om een ruimte te reserveren voor de beste en meest voorspelbare resultaten. 

Zo werkt het

Voorbereiding, kleding, stijl

Deze foto wordt dé eyecatcher voor CV of social media, dus 

Tijdens de shoot

Toegespitst op uw functie of de uitstraling van uw team. 

Iedereen blijft plakken​

Met mijn geduldige en duidelijke coaching komt iedereen overtuigend en aansprekend over. Ook u!

Oplevering

Ontvang binnen 24h een link naar afgeschermde webpagina waar alle gemaakte foto’s te zien zijn. Kies zelf welke foto’s ik in detail voor je mag uitwerken voor de eindoplevering.

Kies de achtergrond

Standaard zijn profielfoto’s op helder wit voor die frisse uitstraling die het ook goed doet als de foto erg klein is zoals op social media-platforms. Je kunt ook kiezen voor een neutrale andere kleur, een kleur uit de kleding of juist contrasterend. Een subtiele beton-, doek- of papieren structuur zijn ook mogelijk.

Previous
Next

Prijzen

Klaar voor een betere indruk?

Neem nu contact op

Foto Fluvius - Marc van Beek