Inge is gastvrouw, actrice en model en toe aan een verversing van haar profielfoto op LinkedIn. De vele beelden die ze van haar opdrachten heeft zijn voornamelijk gericht op reclamedoeleinden en daarom niet zo geschikt als een alomvattende aansprekende profielfoto die optimaal aansluit bij de brede verwachtingen van potentiëIe opdrachtgevers.

Opdrachtgever: Inge Verhouden-Smits
Opdracht: Zakelijk portret voor LinkedIn, achtergrondfoto LinkedIn.
Locatie: StudioBest.nl

Interessant om te zien dat zelfs een zeer ervaren model voor het eerst in de studio is om foto’s te laten maken, en die het net als iedereen toch wel spannend vond. Alle opdrachten die ze heeft gedaan waren op locatie en daarom is dit toch een nieuwe setting, met gelijk een heel persoonlijke toepassing. Gelukkig ging de shoot al snel heel soepel na de ontspannen kennismaking, overleg over haar en kleding, en vooral de beoogde uitstraling.

Foto's tijdens fotoshoot Inge Verhouden en online selectie door opdrachtgever.

Tijdens de shoot bekijken en bespreken we om de paar foto’s de verbeteringen op de grote monitor en kan er van kleding gewisseld worden voor een variatie in de foto’s. Na de geautomatiseerde online keuze van Inge zijn de foto’s licht nabewerkt in Photoshop, waarbij niet-permanente oneffenheden zijn verwijderd of verminderd en kleine foutjes zoals losse haren en kleding.

De achtegrondfoto bestaat uit een compositie van een stockbeeld waarin een profielfoto is gemonteerd, naast een screenshot van Inge’s Instagramposts.


Gekozen profielfoto’s


Toepassing op LinkedIn


Toepassing visitekaartje en als email-afsluiting

Zakelijk portet visitekaartje en email
Zakelijke profielfoto van Inge Verhouden voor haar visitekaartje en als afsluiting onder haar emails.

65 / 100