Marc van Beek, uw fotograaf

Foto Fluvius - Marc van Beek

Enthousiast Gemotiveerd Gedreven

Vergroot uw verkoopkansen door een betere eerste indruk met onderscheidende beelden.

Op een goede website horen sterke beelden – dat is logisch. Úw gezicht, uw bedrijf, uw medewerkers en uw producten spreken klanten veel meer aan dan ingekocht stock-materiaal. En een goed zakelijk portret is onontbeerlijk als uw visitekaartje op website of Linked-in.

Met constant zicht op uw doelen bedenk ik samen met u het verhaal bij het beeld. Daarbij regel ik de opnames, uitwerkingen en oplevering, direct passend op de kanalen die u wil gebruiken.

Mijn stijl is licht, fris en met een gelukkige uitstraling. Juist dat wat uw klanten zo aanpreekt.

Waar ik voor sta

FotoFluvius werkt voor u

Ontzorgend

Ik denk proactief mee over uw beoogde doelen, uitstraling en kosten, en ontzorg u voor, tijdens en na de fotosessie.

Snel

Direct inzage in alle gemaakte beelden en online selectie door opdrachtgever op alle platformen. Snelle oplevering, ook in het weekend.

Transparant

Helder over de uitvoering en oplevering. De kosten zijn vooraf bekend, dus geen verrassingen achteraf.

Zo werk ik

Productfotografie overleg

Kennismaking

Welke beelden heeft u nodig? Wat is de toepassing? Wie is het publiek? Ik leer u graag kennen om zo te zorgen voor de beste resultaten. We bespreken bijvoorbeeld kleding en uitstraling en ik stel wat kritische vragen.

Productfotografie bespreking van de doelen.

Afspraken

Klanttevredenheid en transparantie staan bij mij hoog in het vaandel. Vooraf zorg ik dat alles duidelijk is, natuurlijk over het maken van de opnames, maar ook de prijs en wat en wanneer u krijgt opgeleverd.

Productfotografie voorbereiding fotoshoot.

Locatie

Profielfoto's en productfoto's maak ik meestal in mijn fotostudio in Best bij Eindhoven, met kleedkamer, make-uptafel, kledingrek, en andere faciliteiten. Sfeerbeelden, teams en grote (hoeveelheden) producten fotografeer ik bij u op locatie met mijn mobiele studio.

Productfotografie tijdens de fotosessie.

Fotosesie

Tijdens de fotosessie is meekijken en meedenken vanzelfsprekend, kunnen we aanpassingen doen en het beste uit jou of de medewerkers halen. O ja, ik maak van iedereen goede foto's, ook van mensen die denken dat ze niet blijven plakken.

Productfotografie selectie van de foto's.

Selectie en uitwerking

Direct na de shoot krijgt u de complete set van foto's die gemaakt zijn ter inzage via een weblink. Via uw computer of smartphone selecteert u eenvoudig welke beelden ik kan uitwerken.

Productfotografie oplevering van de foto's.

Oplevering

Standaard na 10 dagen na uw selectie worden de beelden opgeleverd via een downloadlink. Natuurlijk zijn de foto's in een hoge resolutie voor uw archief, en een kleinere om direct toe te passen.

Wat mensen over mij vertellen

FotoFluvius-BleandedPortret
Marc heeft prachtige foto’s gemaakt voor onze bleanded-website. Met veel geduld en oog voor detail dacht hij continu mee met het verhaal dat we met de foto’s wilden vertellen. Ook in de keuze van de foto’s en de laatste puntjes op de i heeft hij prachtig werk geleverd. We zijn heel blij met het eindresultaat!
Yvonne en Hedwig, Bleanded.nl

Kaart Gerry Ton
Ik ben hé-le-maal blij en tevreden met het resultaat, Marc.Dank je wel voor je toewijding, mooi werk hoor!!
Gerry Ton – Kunstenaar

Kaart Gerry Ton

In het maken van deze producten hebben de makers zo veel gestopt, dus daar horen een kwaliteitsfoto’s van gemaakt te worden. En toen dacht ik weer aan jou.
Waldo van Bokhoven – Grafisch ontwerper bij Bowfor.

BonababyMozaiek
We zijn fan van je productfoto’s. Je hebt een sterk ook voor detail!

Bonababy.nl

Studenten voor schoolbordWe willen je graag bedanken voor je oprechtheid, enthousiasme en geduld. Het resultaat mag er wezen!

Jeroen, Lisa, Marieke – Vriendschapswens.nl

Zakelijk portret vrouw - FotoFluviusIk kijk met positieve beleving terug op onze kennismaking en ben tevreden over je bijdrage. Ik heb je als toegankelijk en deskundig ervaren. Fijn je ontmoet te hebben.

Patricia Abdoel – MensInRegie.nl

Foto Fluvius staat voor

Kwaliteit

Hoge kwaliteitsbeelden, kleurecht en hoge resolutie. Direct bruikbaar op website en drukwerk, afgestemd met uw grafisch vormgever. 

Doelgericht

Uw doelen moeten worden nagestreefd en daar denk ik proactief met u over mee. Ik geef vrijblijvend mijn adviezen en tips, en stel ook kritische vragen. 

Transparant

Ik maak vooraf heldere afspraken over de fotoshoot, oplevering en prijs. Dat werkt wel zo prettig. 

Kostenbewust

Ik werk niet alleen efficient en effectief, maar adviseer u over de beste kosten-batenverhouding voor het realiseren van uw doelen. 

Meekijken en meedenken

U bent als opdrachtgever van harte welkom bij de fotoshoot, voor de vinger aan de pols, aanpassingen aan het plan of als stylist.

Doorlooptijd

Ik werk snel en stem de oplevering met u af. Live of binnen 24h online inzage in het gemaakte werk om uit te selecteren, en standaard 10 dagen levertijd, of extra snel in 48h.

Het laatste nieuws

Neem dan nu contact op

Foto Fluvius - Marc van Beek
28 / 100